Bizi takip edin

Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürlüğü (UİOM) İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin uluslararası akademik ilişkilerindeki hızlı gelişme ve yoğunlaşmaya cevap vermek, uluslararası seçkin kurum ve kuruluşlarla  işbirliği içerisine girerek hem İEÜ’ye hem de İzmir’e uluslararası platformda saygın bir yer kazandırmak amacıyla 2003 yılında kurulmuştur.

Ofisimiz, İEÜ’nün Stratejik Planı’nda yer alan ve son derece önemli olan “Uluslararasılaşma”ya yönelik  hedeflerin gerçekleştirilmesini koordine etmek üzere faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu hedefler:

- İEÜ’nün sunduğu ders ve programlara uluslararası katılımları artırmak,
- İEÜ ve yurtdışındaki üniversiteler arasında öğrenci değişimini geliştirmek,
- Değişim öğrencilerinin başvuru işlemlerini koordine etmek,
- Uluslararası akademik ve mesleki etkinlikleri artırmak,
- Kültürler arası bilinçlilik düzeyini geliştirmek,

Belirlenen bu hedefler doğrultusunda, ofisimiz yurt dışındaki seçkin üniversitelerle öğrenci ve öğretim elemanı değişimini, ortak araştırma ve bilimsel çalışma olanaklarını sağlayacak bağlantılar kurarak tüm paydaşlar için uluslararası alanda yeni olanaklar yaratmaktadır.

SOSYAL MEDYA

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.